Produse bio naturale și vegane

Produse bio

Produsele bio naturale și vegane se referă la hrănirea pielii și a părului cu ingrediente bio-active din mediu. Aceasta este o alternativă excelentă la chimicalele tradiționale, dure, care se găsesc în multe produse cosmetice de pe piață. Cererea pentru aceste tipuri de produse a crescut exponențial în ultimii ani, deoarece oamenii s-au trezit la impactul lor asupra mediului și au cerut alternative mai ecologice.

produse Bio, naturale si vegane

Un produs poate fi etichetat ca natural dacă conține cel puțin 1% ingrediente naturale, pe bază de plante sau minerale. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă neapărat că produsul este ecologic. Prin urmare, este important să citiți ingredientele de pe spatele unui produs pentru a vedea ce este de fapt în el.

Dacă un produs pretinde a fi ecologic, acesta trebuie să fie certificat de un organism oficial care examinează procesul de producție și toate materiile prime utilizate. De asemenea, trebuie să menționeze dacă au fost folosite ingrediente sintetice. Există diferite organisme de certificare, dar cel mai reputat este Asociația Solului COSMOS, care are reguli stricte cu privire la ceea ce este permis și este un filtru excelent pentru a separa adevăratele mărci ecologice de fals.

Produse bio naturale și vegane

În mod similar, produsele care sunt vegane nu conțin extracte de animale sau subproduse și nu trebuie să fi fost testate pe animale. O modalitate excelentă de a identifica produsele cosmetice vegane este să cauți marca comercială vegană, care este un iepuraș care sărită.

Produsele de frumusețe vegane sunt o alegere bună pentru păr și piele sănătoasă, deoarece nu conțin substanțe chimice dure și aditivi care pătrund adânc în pori. Sunt îmbogățite cu vitamine și minerale naturale care hrănesc părul și pielea, păstrându-l suplu și cu aspect tânăr.

De asemenea, ajută la menținerea scalpului curat și la eliminarea oricărui exces de ulei care poate duce la mătreața sau mâncărimea scalpului. Ele sunt adesea formulate cu ingrediente botanice, cum ar fi uleiul de arbore de ceai, musetelul, aloe vera si algele marine. De asemenea, nu conțin coloranți și parfumuri toxice care pot provoca iritații.

Există o serie de mărci specializate în producerea de produse vegane de frumusețe și păr. De obicei, au un portofoliu extins de produse și oferă o gamă de șampoane, balsamuri și alte tratamente diferite. Unii dintre ei fac și machiaj vegan și alte produse de înfrumusețare, așa că merită să verificați site-ul lor pentru a găsi ce vi se potrivește.

Folosirea produselor potrivite pentru a avea grijă de extensiile tale Great Lengths îi va ajuta să rămână în stare de vârf și să arate cât mai bine cât mai mult timp posibil. Vă recomandăm să alegeți o gamă premium de îngrijire ulterioară care este 100% vegană și poartă marca comercială vegană. În acest fel, puteți fi sigur că produsul este din surse etice și durabil. Avem o gamă fantastică de aceste produse disponibile, inclusiv împachetările cu ceară de albine BEE Zero, care sunt fabricate cu bumbac aprobat de Global Organic Textile Standard (GOTS), ulei organic de jojoba și rășină naturală de pin, toate obținute în mod durabil și fabricate în Marea Britanie. Puteți cumpăra întreaga gamă de îngrijire ulterioară de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *